Miroslav Kocić „bronzani“ na Otvorenom Prvenstvu Srbije

pk-dubocica-mart-2016-1

BEOGRAD– Na bazenu sportskog centra Milan Gale Muškatirović u Beogradu, od 26 – 28. februara, održano je Otvoreno prvenstvo Srbije za plivače u apsolutnoj kategoriji. Na ovom prestižnom takmičenju je učestvovao 51 klub iz Srbije, Slovenije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Makedonije sa ukupno 420 plivača. Publika je ovog puta imala priliku da uživa u sjajnim nastupima naših proslavljenih plivača, Velimira Stjepanovića, Ivana Lendjera, Čabe Siladjija i mnogih drugih.

U ovako oštroj konkurenciji, takmičar plivačkog kluba Dubočica, Miroslav Kocić, uspeo je da osvoji bronzanu medalju u finalnoj trci na 50 metara prsnim stilom, gde su ispred njega bili Čaba Siladji i Lakatoš Kristijan iz plivačkog kluba Novi Sad Ostali plivači Dubočice su takodje ostvarili zapažene plasmane uz vidno napredovanje u postignutim vremenima.

Odličan početak sezone plivača Dubočice koji su pre dve nedelje bili apsolutni pobednici na otvorenom prvenstvu centralne srbije u Kruševcu, sada stiže i prva medalja sa državnog prvenstva. Klub nastavlja sa pripremama za prvenstvo Srbije za kadete i pionire koje će se održati od 18. do 20. marta, najverovatnije u Pirotu, gde se očukuje još nekoliko državnih odličja.
Srdačan pozdrav,
Uprava kluba