Milan Stojilković drugi na prvenstvu Srbije

mimi

BEOGRAD – U Beogradu, 19. i 20.07.2014, na bazenima sportskog centra 11. april, održano je prvenstvo Srbije za plivače kadetske, omladinske i apsolutne kategorije ( KOA ).

Na ovom prestižnom takmičenju, gde je učestvovalo 40 klubova i 309 plivača, svog predstavnika imao je i plivački klub Dubočica iz Leskovca. Stojilković Milan, član PK Dubočica, plivajući rame uz rame sa plivačkim asovima Ivanom Lendjerom, Velimirom Stjepanovićem i Radovanom Siljevskim, uspeo je da osvoji srebrnu medalju u disciplini 100 metara delfin i da ispliva 6 vreme na 50m delfin i time se približio na korak od reprezentacije Srbije.

Ovo je fantastičan uspeh ne samo za Milana Stojilkovića, već i za PK Dubočica kao i za grad Leskovac i dokaz kako se odgovornim i požrtvovanim radom može doći do uspeha.Ovo je druga medalja na državnom prvenstvu Srbije u ovoj sezoni za PK Dubočica.

Naravno, zasluge pripadaju i treneru Dušanu Veličkoviću, pod čijim nadzorom treniraju takmičari, kao i upravi kluba koja je finansirala troškove putovanja i smeštaja za sve selekcije.

Takodje se zahvaljujemo na pomoći, svim prijateljima kluba, medijskim kućama koje prate naše uspehe, gradu Leskovcu i SRC Dubočica,uz malu napomenu da bi posle ovakvih rezultata PK Dubočica morao da ima za nijansu bolje uslove od dosadašnjih.

Srdačan pozdrav,
Uprava kluba